Le Volpere
Le Volpere je rodinné vinařství, které je členem společenství nezávislých vinařů FIVI. Rodina De Rossových vyrábí víno již po pět generací. S majiteli se osobně známe a udržujeme spolu velmi dobré přátelské vztahy, proto máme aktuální přehled a informace o všech produktech a detailech jejich výroby. Pěstují vinnou révu na 11 hektarech, z nichž se většina nachází na nejstrmějších svazích Farra di Soligo, je zde několik naprosto rozdílných typů půdy, proto má každé jejich víno svou specifickou chuť. Respektují zde svou půdu a striktně používají jen takové zemědělské techniky, které zachovají přirozenou rovnováhu rostlin, např. na vinicích je ručně sekaná tráva, místo chemického odstraňování plevele. Místo chemických hnojiv je používán hnůj a kompost z vlastní produkce. Odlišné způsoby výroby a jedinečná chuť vín, to jsou hlavní znaky pro vinařství Le Volpere.
Nejprodávanější
Chardonnay s výrazně pikantním charakterem a jemným aromatem. Redukovaná vinifikace mu dodává aromatickou jemnost.
Šumivé jemné velmi suché víno vyrobené klasickou metodou dozrávání v lahvích s kvasinkami.
Prosecco získané z vinice s odlišnou půdou, která mu dává minerální chuť a jiné aromatické tóny.